Info voor (nieuwe) leden.

Iedereen vanaf 14 jaar kan deelnemen aan de competitie van de Leidse Dartbond, voor nieuwe leden van 14 t/m 17 jaar is schriftelijke toestemming van ouder(s) of verzorger(s) vereist. De Leidse Dartbond is geen NDB lid (Nederlandse Dartbond), ook teams/leden van andere dartsorganisaties/bonden kunnen zich aanmelden.

Het inschrijfgeld voor de wintercompetitie (september t/m mei) is 15 euro p/p. (Nieuwe) leden die zich in het tweede deel van de competitie inschrijven bij een team betalen 7,50 euro.

Voor de start van het eerste seizoen worden de teampassen uitgereikt. Er komen geen individuele passen. Wel moet ieder LDB lid zich, indien gevraagd, kunnen legitimeren met een identiteitskaart/rijbewijs of ander geldig legitimatiebewijs i.c.m de teampas.

Klik op de voorpagina van deze website op Team inschrijven en klik dan op Nieuw team. Meld jouw team met minimaal 4 teamleden (voor 1 augustus 2018) aan voor de competitie van de Leidse Dartbond. Hieronder vind je de link naar de video van teambeheer met info over de inschrijving.

Inschrijven via Teambeheer (video/uitleg)