Over ons

Passie voor Darts in Leiden en Omstreken

De Leidse Dartbond is het bruisende hart van de dartssport in de regio Leiden. Met een rijke historie die geworteld is in de lokale gemeenschap, vertegenwoordigen wij een breed scala aan dartsliefhebbers, van enthousiaste beginners tot doorgewinterde professionals. Ons doel is om de dartssport toegankelijk te maken voor iedereen die interesse heeft in het spel, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau.

Onze Missie

Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van darts als een sport die niet alleen draait om precisie en vaardigheid, maar ook om gezelligheid en sportiviteit. Door het organiseren van competities, toernooien en evenementen streven we ernaar een platform te bieden waarop spelers zich kunnen ontwikkelen en meten met anderen, terwijl ze genieten van de kameraadschap die onze gemeenschap zo uniek maakt.

Wat Wij Bieden

  • Competities: Een gevarieerd aanbod aan dartcompetities, waar teams en individuen strijden voor de eer en het plezier van het spel.
  • Toernooien: Regelmatige toernooien die openstaan voor alle leden, waarbij we een podium bieden voor spannende wedstrijden en nieuwe talenten kunnen ontdekken.
  • Evenementen: Gezellige bijeenkomsten en speciale dartevents die onze leden samenbrengen en de lokale dartscultuur versterken.
  • Opleiding en Ontwikkeling: Workshops en trainingssessies voor spelers die hun vaardigheden willen verbeteren en hun kennis van de sport willen verdiepen.

Onze Gemeenschap

De kracht van onze bond ligt in onze leden: een diverse groep mensen die allemaal dezelfde passie voor darts delen. Wij geloven dat iedereen een plek verdient binnen onze gemeenschap en we werken hard om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt.

Sluit Je Aan

Ben je geïnteresseerd in darts en wil je deel uitmaken van een levendige gemeenschap? Of je nu een beginner bent of al jaren de pijltjes gooit, wij nodigen je uit om je bij ons aan te sluiten. Samen maken we de dartssport in Leiden en omstreken nog groter en leuker!

We kijken uit naar je komst en samen zullen we ervoor zorgen dat de pijlen blijven vliegen!