Leidsedartbond.nl

Dartbond Regio Leiden

Welkom bij de Leidse Dartbond!

1 min read

In 2018 begint voor (aankomende) darters uit de Leidse Regio een nieuw hoofdstuk.  M.i.v september 2018 organiseert de Leidse Dartbond (afgekort LDB) een nieuwe dartscompetitie voor teams met speellokaties (café’s, sportkantines enz) in de Leidse Regio.

Inschrijven voor de 1e wintercompetitie van de Leidse Dartbond kan tot 1 augustus 2018. De eerste zomercompetitie zal starten in juni 2019.

4 redenen om jouw dartteam in te schrijven bij de  Leidse Dartbond :

  • De wekelijkse competitiewedstrijden zijn altijd in de Leidse Regio.
  • Mede dankzij de lage (on)kosten en de kleine onafhankelijke organisatie is de contributie slechts 15 euro p/p per seizoen.
  • Naast de wintercompetitie heeft een team de keuze om ook deel te nemen aan de bekercompetitie en de zomercompetitie.
  • Flexibele speltypes (in overleg met tegenstander).

De indeling van het eerste competitiejaar van de Leidse Dartbond is afhankelijk van het aantal ingeschreven teams en (indien bekend) het niveau van de teams. De promotie/degradatie regeling en het reglement worden voor aanvang van de competitie bekend gemaakt. Teams worden ingedeeld in Klasses, de laagste Klasse in het eerste competitieseizoen is de Overgangsklasse.

Wedstrijdformulieren zijn voor aanvang van de competitie te downloaden via deze website. Voor de teamadministratie, uitslagen en standen maken we gebruik van Teambeheer en de Teambeheer app. Deze app is beschikbaar voor IOs en Android. Het invoeren van de uitslagen via de app is (nog) niet mogelijk. Zodra dit mogelijk is wordt dit via Leidsedartbond.nl bekend gemaakt.