Welkom bij de Leidse Dartbond! Klik op onderstaande link (Team inschrijven en dan op Nieuw team) om je aan te melden voor de competitie van de LDB die in september 2018 start. Het minimum aantal teamleden om een team in te schrijven is 4 maar meer is gewenst om te voorkomen dat je bij afwezigheid van een speler geen compleet team hebt. De minimumleeftijd voor nieuwe leden  is 14 jaar, voor nieuwe leden van 14 t/m 17 jaar oud is schriftelijke toestemming nodig van ouder(s) of verzorger(s).

Een team moet zijn thuiswedstrijden spelen in een horecagelegenheid of bij een sportvereniging waar minimaal 1 dartbaan aanwezig is die aan de gestelde eisen voldoet. De speellokatie moet zich bevinden in de regio van de Leidse Dartbond. Voor info over beschikbare speellokaties kan altijd contact met ons worden opgenomen.

Via deze link kan je de video bekijken die laat zien hoe de online inschrijving verloopt. Van elke speler moet een pasfoto worden toegevoegd. Deze mag met een mobiele telefoon zijn gemaakt, zolang het maar om een duidelijk herkenbare (pas)foto gaat. De inschrijving is pas definitief wanneer de contributie is overgemaakt, dit kan alleen via Ideal. De kosten zijn 15 euro p/p per wintercompetitie. Voor het eerste seizoen van de Leidse Dartbond (start in september 2018) is er een extra lange inschrijfperiode. Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus 2018.

TEAM INSCHRIJVEN (klik daarna op Nieuw team)